Tickets & inschrijvingen

Voor de ticket verkoop hebben we enkele zaken veranderd voor het jaar van 2021. Lees daarom de onderstaande informatie goed door voordat je tickets besteld en je zelf inschrijft als team!

We kijken er ontzettend naar uit om jullie op 10 september 2021 te mogen ontvangen op het mooiste studenten voetbaltoernooi wat studerend Nederland te bieden heeft. Echter, kunnen we niets anders dan realistisch zijn over de situatie waar we ons momenteel nog allemaal in bevinden. Er is nog geen exacte duidelijkheid over hoe het evenement gaat plaatsvinden en wat er precies toegestaan zal zijn rond de genoemde datum. Er bestaat hierdoor een kans dat er beperkingen worden opgelegd vanuit de overheid. Een gereduceerd bezoeker aantal of test & vaccinatie verplichtingen kunnen hier voorbeelden van zijn. Dit betekent dat we flexibel moeten zijn als evenement, hoogstwaarschijnlijk tot aan de laatste weken toe. Omdat dit natuurlijk voor onzekerheid zorgt voor ons als evenement, maar ook zeker voor onze bezoekers, gaan we voor uiterste transparantie vanuit La Copa de Maastricht naar jou als student, sjaars, of oud-lid. Al dit geneuzel betekent dat de kaartjes die je nu koopt voor La Copa de Maastricht op 10 september 2021, ontzettend geldig zullen zijn voor het evenement, maar gepaard gaan de volgende kanttekeningen:

  1. Bij een gereduceerd bezoekersaantal geforceerd vanuit de overheid op 10 september 2021, zal er een loting plaatsvinden tussen de aangemelde disputen voor deelname aan La Copa de Maastricht 2021. Wanneer je als dispuut uitgeloot wordt, zullen alle gekochte tickets (excl. inschrijfkosten) teruggestort worden door La Copa de Maastricht.
  2. Bij test en/of vaccinatie verplichten opgelegd vanuit de overheid, zal de bezoeker altijd zelf verantwoordelijk zijn om deze verplichten na te leven. Waarbij La Copa de Maastricht ook zal controleren bij binnenkomst op deze verplichtingen.

Naast de genoemde disclaimers, koop je La Copa tickets dit jaar los van de inschrijvingen om mee te kunnen doen aan het voetbaltoernooi. Door enkel tickets te kopen ben je dus nog niet ingeschreven om mee te doen aan het voetballen! Vergeet daarbij niet de naam van je dispuut (of disputen) in te vullen in het vakje ”Company” of ”Bedrijf” wanneer je tickets koopt in de shop.